Lieneekö se tämä erinomainen kupillinen Presidentti kahvia, vaiko Dream Theaterin Octavarium, vaiko näiden yhteisvaikutus, mutta tänään vaikuttaa siltä että päivä lähtee ihan hyvin käyntiin. Tietty hyvään fiilikseen vaikuttanee sekin, että sain ehkä hieman
 järjesteltyä  tämän edellisen kriisin vaikutuksia omaan ja muiden elämiseen. Keskittyy nyt tähän sinkkuelämään, omaan elämään ja sitten kun se on kunnossa niin katselee sitten sitä elämänkumppania. Eipä sitä toisen kanssa voi elellä, elleivät omat taustat ole kunnossa. Lähiaikoina on ollut hirveän kova halu kehittyä ihmisenä. Positiivistä sinänsä. Ja addiktoivaa. Pitää nyt vain katsoa, ettei mene ylikontrollin puolelle. Siitä tuskin nyt ihan vielä on pelkoa. :)

Mielenkiintoista on tämä elo kyllä tällähetkellä. Kaikenlaista projektia ilmoilla. Isukin kanssa on palaveri sukulais-asioista tänään, sitten tässäkuussa olisi vielä tulossa yksikön päällikön kanssa palaveri mun jatkotyöllistämisestä. Eritoten mielenkiintoa lisää se, et virmaan ajetaan juuri sisään uutta päällikköä, vanha vaihtaa toimipistettä. Vaikutti kyllä ihan asialliselle hepulle tämä uusikin. Ja se on mun kaima. (kiistämätön etu)

Jahas. Aika kammata naama ja jatkaa päivän askareita. Kahvikupponen onkin jo tyhjä.

Kirjoittaja on: Varovaisen optimistinen, parantelee haavojaan.