Nyt on oikeastaan hyvä fiilis. Entisestä ollaan taas opittu ja voidaan suunnata kohti kaikkea uutta. Kaikenlaista on työn alla, mutta aikaa on vielä jokunen tovi. Lähinnä työ/koulutusasioiden puolelta. Toivon mukaan kaikki järjestyy nyt niin kuin olen suunnitellut. Huomenissa on mentävä selvittelemään sitä asiaa. Lisäksi pitäisi vielä löytää aikaa harrastukselle. Hankin soutuveneen ja tarkoitus olisi alkaa sillä pyörimään järvellä ihan kuntoilumielessä. Huomen aamusta lienee venhon kastajaiset. :)

Ihmissuhdejututkin tuntuvat olevan tällähetkellä ihan järjestyksessään. Sinkkuelämää. Siinä on se hyvä puoli, ettei voi oikeastaan tehdä helvettiä kuin omasta elämästään. Kuten jo aikaisemmin todettu, sitten niitä muita osapuolia mukaan, kun on oma eläminen hallinnassa. Entisten ihmissuhteiden puolesta asiat ovat järjestyksessä. Välit ovat niin hyvässä kunnossa, kuin mitä niistä nyt ylipäätään saa. Olen tyytyväinen. Ihmeellistä, mitä sitä muutamalla keskustelulla saakaan aikaiseksi. Ei sillä, että helppoa olisi ollut, mutta hyvinkin kannattavaa.

Eilen törmäsin sattumalta kaupungilla aikaa tappaessani muuan vanhaan koulukaveriin, nykyiseen insinöörisopiskelijattareen. Oli pitkästä aikaa kiva jutustella. Parin tuopin ajan keskustelimme henkeviä. Tuli taas tätä verkostoitumista harrastettua. Lupasin tuolta töistä järjestää tytölle vähän materiaalia jäsenetuhintaan, ei oo multa pois ja joskus voi sitten pyytää vastapalvelusta. Kyl mä oon juoni mies.

Mutta joo, lähdenpä tästä vielä iltapuhteina kauppahan ja samalla määrittelemään venepaikkani tarkan sijainnin huomista vesillelaskua varten. Huomisessa päivässä on paljon jännitettävää. Etenkin se koulutus / työpolitiikan järjestäminen. Pitää uskoa ja toivoa.

Kirjoittaja on: jännittynyt, realistisen optimistinen.